دکتر خرمی: با توجه به پیگیری های مدیریت غذا و دارو بیشتر سردخانه های نگهداری سیب حوزه نظارت این مدیریت در آستانه اخذ پروانه بهره برداری بهداشتی است.
دکتر خرمی، سرپرست مدیریت غذا و دارو، در مصاحبه با روابط عمومی مدیریت غذا و دارو اعلام نمود: با پیگیری های مستمر واحد نظارت بر مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه اغلب سردخانه های نگهداری سیب واقع در حوزه نظارتی این مدیریت در آستانه اخذ پروانه بهره برداری بهداشتی هستند.
دکتر خرمی افزود: با توجه به اینکه شهرستان مراغه با داشتن شرایط اکولوژیکی، جغرافیایی و خاک شناسی ویژه، محل تولید سیب های درختی مرغوب و با زمان ماندگاری بالا می باشد دارای بیش از پنجاه واحد سردخانه جهت نگهداری سیب در این شهرستان وجود دارد که بیشتر آنها فقط دارای مجوز تاسیس بوده اند و اقداماتی در جهت اخذ پروانه های بهره برداری و بهداشتی انجام نگرفته بود.
ایشان افزود: بر این اساس کارگروهی تشکیل و مقرر گردید تا اکیپ های بازرسی این مدیریت بازرسی های مداومی از سردخانه ها انجام داده و ضمن برسی مدارک موجود اقدامات اصلاحی مورد نیاز را ابلاغ نمایند.
دکتر خرمی ادامه داد: بدنبال اقدامات صورت گرفته، بیشتر سردخانه ها اقدام به رفع نواقصات کرده و با مراجعه به مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه و راهنمایی های صورت گرفته در حال تکمیل پرونده و اخذ پروانه بهره برداری جهاد کشاورزی و پروانه بهره برداری بهداشتی می باشند. لازم به ذکر است که که یکی از شرایط اقدام جهت اخذ پروانه بهداشتی دارا بودن پروانه جهاد کشاورزی می باشد.
دکتر خرمی در ادامه به اهمیت اخذ پروانه اشاره کرد و افزود: سایر سردخانه هایی که هنوز در این راستا اقدامی نکرده اند باید در اسرع وقت نسبت به رفع نواقصات و اخذ پروانه بهره برداری جهاد کشاورزی اقدام نمایند تا بدنبال آن بتوانند نسبت به اخذ پروانه های بهداشتی اقدام نمایند و در صورت عدم اقدام طبق قوانین و ضوابط با آنها برخورد قانونی خواهد شد.