به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در ششمین روز از هفته سلامت جشنواره غذای سالم با شعار غلبه بر دیابت ویژه دانشجویان در دانشکده برگزار شد.
در حاشیه این مراسم، مدیر امور دانشجویی و فرهنگی با بیان اینکه تغذیه سالم، نقشی کلیدی در پیشگیری از بسیاری از بیماریهای مزمن و خطرناک دارد، افزود: آگاه سازی خانواده ها و مخصوصا قشر جوان دانشجو برای پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و پرچرب و مضر و روی آوردن به انواع سبزیجات و میوه ها می تواند در داشتن جامعه ای سالم و ایمن کمک شایانی داشته باشد.
گفتنی است تعداد 20 نفر از دانشجویان با طبخ بیش از 40 نوع غذا در این جشنواره شرکت کرده بودند و 3 نفر با انتخاب هیأت داوران به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند که هدایای نفیسی به آنها اهدا خواهد شد.