تاریخ : سه شنبه 31 فروردين 1395

پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته سلامت

دکتر علی جنتی با اشاره به شعار هفته سلامت با عنوان" غلبه بر دیابت با تغذیه سالم" تصریح کرد: پیشگیری و مراقبت از بیماری های غیرواگیر باید در اولویت برنامه های سلامت قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در متن پیام ایشان آمده است:

بسمه تعالی

امروزه توجه به بخش سلامت از لازمه های ارتقاء شاخص های توسعه یافتگی هر کشوری به شمار می رود. چراکه توسعه در هیچ بخشی جز با توسعه انسانی ممکن نیست .و توسعه ی انسانی زمانی اتفاق می افتد که سلامت انسان مورد توجه ویژه قرار گرفته و تامین شود.

بر این اساس تمام تلاش های نظام سلامت کشور عزیزمان برای تامین سلامت افراد جامعه و آماده سازی بستر توسعه و آبادانی ایران اسلامی متمرکز شده است. کما اینکه با تلاش جهاد گرانه ی همکاران حوزه ی سلامت، سطح بهداشت جسمی و روانی جامعه مان بطور چشمگیری افزایش یافته است و حالا دغدغه ی دست اندرکاران سلامت، ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی است.

انتخاب شعار " غلبه بر دیابت با تغذیه ی سالم" برای هفته سلامت سال جاری نشانگر لزوم توجه به بیماری های غیرواگیر دارد چرا که پس از موفقیت نظام سلامت در مهار بیماری های واگیردار زمان آن رسیده است تا مردم ایران اسلامی به بیماری هایی توجه کنند که با اندک تغییر در سبک زندگی قابل پیشگیری هستند. بنابه اذعان متخصصین اکثر این بیماری ها به راحتی و با صرف کمترین هزینه و تنها با اصلاح شیوه ی زندگی و توجه به تغذیه قابل پیشگیری هستند.

دیابت تنها یکی از چندین بیماری غیرواگیر است که درمان آن هزینه ی بسیار بالایی به خانواده ها و سیستم بهداشت و درمان وارد می کند. در حالیکه اگر فرهنگ سازی مناسب صورت گیرد و افراد جامعه از عواقب و شیوه های پیشگیری این بیماری آگاه گردند به راحتی قابل مهار است. خوشبختانه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه با پیشتاز شدن در پیشگیری و مراقبت از بیماری های غیرواگیر و اجرای طرح IraPen اقدامات خوبی را در مراقبت فعال از بیماری های غیرواگیر شروع کرده است  که می تواند نوید خوبی برای آینده ی نظام سلامت این شهرستان فراهم آورد.

هفته ی سلامت فرصت مغتنمی ست تا فعالان حوزه ی سلامت ضمن تجدید عهد و پیمان خود مبنی بر تلاش برای ایجاد جامعه ای سالم، توجه افراد جامعه را به مسائل مهم بهداشتی و درمانی جلب کنند. اینجانب ضمن گرامیداشت این هفته ی فرخنده و قدردانی از همه ی همکاران خود در بخش های مختلف حوزه ی سلامت، از خداوند متعال توفیق روز افزون آنها را مسئلت دارم.

دکتر علی جنتی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

• در سه شنبه 31 فروردين 1395
  • واحد ارجاع دهنده