تاریخ : يکشنبه 18 بهمن 1394

حضور فرمانده سپاه مراغه در معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی به مناسبت ایام دهه فجر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، سرهنگ سامی فرمانده سپاه مراغه، به دعوت پایگاه مقاومت بسیج کارکنان امام رضا (ع) و به مناسبت گرامیداشت ایام پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، جهت سخنرانی، در معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، حضور یافت.
بهگزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، سرهنگ سامی فرمانده سپاه مراغه، به دعوت پایگاه مقاومت بسیج کارکنان امام رضا (ع) و به مناسبت گرامیداشت ایام پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، جهت سخنرانی، در معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، حضور یافت.

در ابتدای مراسم، حجت الاسلام رجب زاده، مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی دانشکده ضمن خوش آمد گویی به میهمانان و همکاران معاونت و تبریک این ایام فرخنده، رئوس برنامه ها را اعلام کرد.

دکتر تنومند، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، نیز ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ایام دهه فجر ، به شرح برنامه های مفصل معاونت در این ایام پرداخت. گفتنی است، بر اساس برنامه ریزی های ستاد گرامیداشت دهه فجر، برنامه های فرهنگی متنوعی برای این ایام پیش بینی شده است.

حجت الاسلام و المسلمین اصلانی، از اعضای هیات علمی دانشکده نیز دیگر سخنران این مراسم بود. وی در خصوص اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقوله نماز بر اساس قرآن کریم و سیره اهل بیت عصمت و طهارت به سخنرانی پرداخت. این عضو هیات علمی در بخشی از سخنان خود گفت: در دویست سال اخیر هر متخاصمی به کشورمان حمله برده قسمتی از خاکش را نیز به یغما برده است ولی تنها در دوران دفاع مقدس بود که علیرغم حمایت 55 کشور و ابر قدرت جهان از رژیم استبدادی عراق حتی یک وجب از خاک ایران نیز به دست دشمن نیفتاد و همه اینها ریشه در انقلابی داشت که با اعتقاد راسخ مردم و تکیه بر ولایت فقیه رقم خورده بود.

در ادامه این مراسم، سرهنگ سامی، به سخنرانی پرداخت. فرمانده سپاه مراغه، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت و افزود: به برکت انقلاب اسلامی ایران شاهد رشد روز افزون در تمامی عرصه ها بوده ایم. وی خاطرنشان کرد با اتکا به دانش بومی جوانان ایرانی از لحاظ ساخت و تولید ادوات و تجهیزات پیشرفته نظامی، ایران به عنوان سرآمدان در دنیا شناخته می شود. سرهنگ سامی در بخش بعدی سخنان خود به ظهور گروهک تروریستی داعش و لزوم برخورد با این گروهک تکفیری پرداخته و گفت: مدافعان حرم، انسانهای والا مقامی هستند که بی هیچ ادعایی در مقابل این گروه پلید تروریستی از کیان اسلام و مسلمین به نحو احسنت دفاع می کنند.

گفتنی است در پایان مراسم، فرمانده سپاه از مراکز بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی نیز بازدید به عمل آورد.

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است