تاریخ : چهارشنبه 21 تير 1402

رشد قابل توجه پذیرش بیمار در بیمارستان سینا بواسطه ارتقا ظرفیت های درمانی

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: تحقق شعار قطب درمانی جنوب استان با تلاش های همکارانمان در نظام سلامت شهرستان عملی شده است.
دکتر اللهوردی ارجمند افزود: با بررسی شاخص های مختلف در مراکز درمانی، خوشبختانه عملکرد مناسب مجموعه دانشکده علوم‌پزشکی مراغه به وضوح قابل لمس می باشد، و این مراکز با تلاش های کادر ساعی و توکل به خداوند روند رو به رشدی را تجربه می نماید.

وی اذعان کرد: طبق نظر سنجی های صورت گرفته در سال گذشته بیش از ۸۸ درصد بیماران بستری شده در بیمارستان سینا مراغه از خدمات پرستاری رضایت دارند، و اولویت ما در مجموعه نظام سلامت ارتقا این شاخص ها می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه مدیر بیمارستان سینا مراغه گفت: بر اساس آمار سه ماهه سه سال گذشته این بیمارستان در بحث پذیرش بیمار روند رو به رشدی را داشته است.

علیرضا داداشی ادامه داد: در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱و ۱۴۰۲ به ترتیب ۳۳و ۴۶ و ۵۳ هزار نفر در بیمارستان سینا خدمات درمانی دریافت کرده اند.

وی افزود: در همان مدت میزان اعمال جراحی نیز از ۲۷۵۷ به ۳۲۱۲ نفر افزایش یافته است.

وی اذعان کرد: این افزایش بیمار نشان دهنده ارتقا کیفیت و ظرفیت های این بیمارستان و همچنین رضایت مردم جنوب استان از خدمات درمانی آن می باشد که در سایه تلاش های کادر محترم بیمارستان سینا و حمایت های بی دریغ ستاد دانشکده علوم پزشکی می باشد.

وی افزود: در جهت گسترش خدمات درمانی و پاراکلینیکی با تعرفه دولتی آزمایشگاه این بیمارستان نیز با جهش بالایی نسبت به سال گذشته، به ۱۵ هزار نفر خدمات آزمایشگاهی ارائه کرده است.

داداشی ادامه داد: مرکز تصویر برداری این بیمارستان در سه ماهه اول امسال به بیش از ۱۹۰۰۰ هزار نفر ارائه خدمت کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه بیمارستان سینا مراغه در زمینی با زیربنای ۱۱ هزار مترمربع در چهار طبقه و با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان در محل قدیمی خود واقع در خیابان دانشسرا ساخته شده‌است. این بیمارستان دارای بخش‌های اورژانس، بستری جراحی، داخلی، کودکان، زنان و زایمان، مراقبت‌های ویژه CCU و ICU، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه و... است.

• در چهارشنبه 21 تير 1402

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه