جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی ( ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) برای صنف اغذیه فروشان توسط گروه بهداشت محیط برگزار شد.
در راستای تحقق اهداف شعار بهداشتی سال( ایمنی غذا از مزرعه تا سفره)روز دوشنبه 25/05/94 یک جلسه آموزشی توسط گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ویژه مراغه تحت عنوان مواد غذایی در سطح عرضه برای بیش از 120نفر از متصدیان صنوف اغذیه فروشی در محل دانشکده علوم پزشکی برگزار شد. درطی این جلسه کارشناسان بهداشت محیط به موارد مهم بهداشت مواد غذایی درسطح عرضه مانند بهسازی و بهداشتی نمودن اماکن-رعایت بهداشت فردی و عمومی-تهیه مناسب مواد غذایی-روشهای صحیح نگهداری مواد غذایی-آماده سازی و پخت و عرضه مواد غذایی و اعطای سیب سلامت و ... اشاره کردند و نقش مهم این صنف را در حفظ بهداشت و امنیت مواد غذایی و ارتقا ی سطح سلامتی آحاد جامعه یاد آور شدند.