تاریخ : شنبه 19 اسفند 1396

جلسه هماهنگی اجرای طرح سلامت نوروزی 1397 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه هماهنگی های لازم جهت تامین خدمات بهداشتی و درمانی لازم و با کیفیت توسط واحدهای تابعه دانشکده علوم پزشکی مراغه صورت گرفت.
در ابتدای جلسه، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ضمن تاکید بر لزوم داشتن آمادگی های لازم، گفت: طی تعطیلات نوروزی باید تمامی واحدهای مسئول به بهترین نحو و آمادگی کامل به ارائه ی خدمات بهداشتی و درمانی بپردازند.
دکتر علی جنتی افزود: همچنین باید هماهنگی های لازم با بخش خصوصی مانند درمانگاهها، آزمایشگاهها و مطب ها صورت گیرد تا از ظرفیت این بخش هم جهت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی طی تعطیلات نوروزی استفاده شود.
در بخش دیگری از این جلسه، معاون درمان دانشکده، گفت: برنامه کشیک پزشکان فوق تخصص و متخصص بیمارستان ها و کلینیک های تابعه دانشکده هماهنگ شده و سعی شده است طی ایام نوروز مراجعه کنندگان از خدمات پزشکان فوق تخصص و متخصص بهره مند شوند .
دکتر احمدی افزود: هماهنگی های مقدماتی هم با بخش خصوصی صورت گرفته است و امیدواریم بتوانیم حداقل از 50% ظرفیت این بخش برای پوشش خدمات استفاده کنیم.
ایشان گفت: با هماهنگی های صورت گرفته کلینیک دندانپزشکی بصورت 24 ساعته و بعضی از داروخانه های خصوصی، درمانگاهها و مطب ها طی تعطیلات نوروزی به ارائه ی خدمات خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: در طول ایام اجرای طرح سلامت نوروزی مرکز پایش مراقبت های درمانی هم برای تضمین کیفیت خدمات با حساسیت بیشتری نحوه ی ارائه ی خدمات در مراکز درمانی را رصد خواهد کرد.
معاون بهداشتی دانشکده هم در این جلسه گفت: در طول سال کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به طور مرتب توسط بازرسان بهداشت محیط کنترل می شوند اما در طی اجرای این طرح این کنترل ها با حساسیت بیشتری صورت خواهد گرفت.
دکتر احمد مجتهدی افزود: در طی اجرای این طرح برخی مراکز بهداشتی هم به ارائه ی خدمات بهداشتی مشغول خواهند بود که لیست این مراکز به اطلاع عموم خواهد رسید.
در بخش دیگری از این جلسه، رئیس اداره حوادث و فوریتهای پزشکی هم با بیان برنامه های خود گفت: طی تعطیلات نوروزی علاوه بر آمادگی 5 پایگاه اورژانس 2 ایستگاه سلامت هم در ورودی های شهر برپا خواهد شد.
دکتر علی چنگیزی ادامه داد: پایگاههای اورژانس 115 با افزایش تعداد نفرات کشیک سعی خواهد کرد در کمترین زمان ممکن خدمات پیش بیمارستانی را ارائه نماید.
گفتنی ست طرح سلامت نوروزی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی از ساعت 8 صبح 1396/12/24 شروع و ساعت 8 صبح 1397/01/15 به پایان خواهد رسید.

• در شنبه 19 اسفند 1396

اسامی پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخ۱۴۰۲/۱۲/۲۵

1403/02/29

افزایش موالید بین مادران بالای ۳۵ سال مراغه