تاریخ : شنبه 1 آبان 1395

برگزاری نمایشگاه سلامت خانواده به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، نمایشگاه سلامت خانواده با محوریت سه برنامه سلامت کودکان ، میانسالان و سالمندان در محل دو مرکز بهداشتی درمانی شماره 5 یوسف آباد و داش آتان برگزار گردید .

در کشور ما هفته ملی سلامت بانوان ایران از 24 لغایت30 مهرماه با هدف حساس سازی و اطلاع رسانی در خصوص مهمترین اولویت های سلامت زنان برگزار می گردد. به همین منظور و با هدف بزرگداشت سایر مناسبت های ملی سلامت در مهر ماه و ترویج خود مراقبتی ، نمایشگاه سلامت خانواده از تاریخ 26 لغایت 29 مهر ماه در محل مراکز یوسف آباد و داش آتان برگزار گردید.
پیام های سلامتی که در این نمایشگاه مورد توجه قرار گرفت شامل :

Ø یکی از راههای دستیابی به شیوه زندگی سالم خود مراقبتی است.
Ø فعالیت فیزیکی مناسب را سرلوحه برنامه های روزمره زندگی خود قرار دهید.
Ø برترین نعمتها تندرستی و سلامتی و بهترین چیزی که به قلب انسان آرامش می بخشد یقین است.
Ø تمام سیگاریها در معرض خطر بیشتر از نظر ابتلا به سکته های قلبی ، مغزی و سرطانها هستند.
Ø اضافه وزن و چاقی از مشکلات شایع جهان امروز و از علل مهم تهدید کننده سلامتی میباشد.
Ø خودآزمایی پستان هیچ هزینه ای برای خانواده ندارد و در هر ماه 10 دقیقه وقت و کمی حوصله برای انجام آن لازم است.
Ø بانوان گرامی : وزن مناسب سبب می شود که شما ؛خوب به نظر برسید،احساس سلامت و انرژی کنید ،خوش اندام و خوش هیکل بمانید.
Ø افزایش سن و یائسگی از عوامل خطر پوکی استخوان میباشد ، با مصرف منابع غنی کلسیم و ویتامین D–قرار گرفتن روزانه حداقل 10 دقیقه در نور آفتاب و مصرف مکمل ویتامین D از پوکی استخوان پیشگیری کنیم.
Ø یکی از دوره های ارزشمند در زندگی دوره میانسالی است.
Ø مهمترین علل سالهای از دست رفته عمر مردان در تمام سنین حوادث عمدی و غیرعمدی است.
Ø سلامتی سفر خود را با بستن کمربند ایمنی خود و سرنشینان خودرو ، نخوابیدن در پشت فرمان ،جلوگیری از سبقت غیر مجاز تضمین کنیم.
Ø هنگام رانندگی تلفن همراه خود را خاموش کنید.فعالیت جسمانی مطلوب میانسالان 5 روز در هفته، هرروز 30 دقیقه با شدت متوسط می باشد.
Ø فعالیت جسمانی در هر مکان و هر زمانی میسر است.
Ø میانسالی یک تجربه با ارزش وگرانبها در زندگی است ،به طوری که برخی آن را تاج زندگی و یا سنین طلایی زندگی می نامند.
Ø سلامت افراد یک جامعه نقس اساسی در توسعه ، رفاه و آرامش عمومی آن جامعه دارد .

در ضمن لازم به ذکر است که در نمایشگاه مذکور هنرهای دستی رابطین سلامت بومی و همچنین ایستگاه نقاشی نیز برای استفاده در معرض دید عموم قرار گرفت .

• در شنبه 1 آبان 1395
  • واحد ارجاع دهنده