تاریخ : شنبه 27 آبان 1396

برگزاری کمپین خودمراقبتی فردی برای داوطلبان سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمپین خودمراقبتی فردی با عناوین آموزشی بیماریهای قلبی و عروقی،مسمومیت های دارویی وسلامت و امنیت غذایی برای داوطلبان سلامت درسالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه ، سرکارخانم سجودی، کارشناس مسئول آموزش و ارتقای سلامت،  طی سخنانی بر اهمیت اجرای برنامه خودمراقبتی فردی اشاره کرد.
ایشان گفت: خودمراقبتی شامل اعمال اکتسابی ،آگاهانه و هدفدار است که فرد برای خود ،فرزندان و خانواده اش انجام می دهد تا سالم بمانند و از سلامت جسمی و روانی و اجتماعی خود و خانواده خود حفاظت کند.
وی افزود: هدف ازاین رویکرد  تربیت سفیران سلامت به ازای هر خانوار می باشدکه به صورت داوطلبانه صورت می گیرد.
کارشناس مسئول آموزش و ارتقای سلامت  اشاره کرد: سفیران سلامت مسولیت انتقال مطالب آموخته شده در حوزه سلامت ومراقبت فعال از سلامت خود واعضای خانواده وجامعه رابر عهده دارند.

در ادامه، خانم رنجبر، کارشناس بیماریهای غیر واگیر، در خصوص خودمراقبتی در بیماریهای قلبی ، عروقی و فشارخون و اختلال چربیهای خون آموزشهای لازم را ارائه نمود.
ایشان گفت: خطر سنجی سکته های قلبی و مغزی ابزاری مناسب برای محاسبه میزان احتمال وقوع سکته قلبی و مغزی کشنده یا غیرکشنده در ده سال آینده می باشد.
وی افزود: به افرادی که مورد ارزیابی قرار گرفته اند ، ضمن آموزش رژیم غذایی سالم،فعالیت بدنی کافی ، عدم مصرف دخانیات و الکل ، کارت خطرسنجی تحویل داده می شود تا مطابق دستورالعمل اقدام گردد.

کارشناس بیماریهای غیر واگیر به راههای پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی اشاره نموده و بر رعایت موارد ذیل تاکید کرد :
  1. فعالیت بدنی منظم روزانه ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط حداقل ۵ روزدر هفته
  2. رژیم غذایی سالم
  3. ترک مصرف دخانیات و الکل
  4. رعایت دستورات پزشکی و پیگیری منظم درمان

در بخش دیگری از این جلسه، خانم دکتر نقوی، کارشناس امور دارویی، در خصوص راههای ورود انواع سموم به بدن، علایم وراههای درمان مسمومیت گوارشی ومسمومیت ناشی از داروها و راههای پیشگیری از آن،مسمومیت درکودکان، مسمومیت باسموم دفع آفات و موادشیمیایی و شوینده های خانگی ومسمومیت ناشی از مارگزیدگی و علائم و نشانه های گزش حشرات و عقرب گزیدگی آموزشهای لازم رابه حضار ارایه نمود.

سپس مهندس خیاطی وش، کارشناس امور خوراکی وآشامیدنی، در خصوص نحوه تشخیص کالاهای قاچاق از کالاهای وارداتی اصل وچگونگی تشخیص برچسب اصالت وسلامت کالا از برچسب تقلبی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای توضیحات لازم را ارایه نمود.

• در شنبه 27 آبان 1396

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18