تاریخ : يکشنبه 30 مهر 1396

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی ست/ بازارچه خیرین سلامت مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، این بازارچه به همت واحد امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت دانشکده برگزار شد.
در این بازارچه دستاوردهای مهم سازمان های مردم نهاد و مجمع خیرین سلامت دانشکده در ده غرفه به مدت یک هفته در معرض دید عموم قرار گرفت.
خانم دکتر رستمی، قائم مقام رئیس دانشکده در امور اجتماعی و مشارکت های مردمی ، با اشاره به اهمیت ارائه ی دستاوردهای این سازمان ها، گفت: سازمان های مردم نهاد فعالیت های متعددی انجام می دهند اما متاسفانه فرصت مناسب  عرضه ی دستاوردهای خود و جذب مشارکت بیشتر مردم را ندارند.
ایشان افزود: این بازارچه با هدف معرفی مجمع خیرین سلامت شهرستان و جذب مشارکت بیشتر مردم در انجام امور خیریه برگزار شد.
وی ادامه داد: همچنین این بازارچه فرصتی بود تا سمن های موجود دستاوردهای خود را عرضه کنند و راهگشای سمن های مورد نیاز در مسائل دیگر باشند.
قائم مقام رئیس دانشکده در امور اجتماعی و مشارکت های مردمی ادامه داد: خوشبختانه استقبال عمومی بسیار خوبی از این بازارچه شد و امیدواریم با جذب مشارکت بیشتر مردم به اهداف این نمایشگاه دست یابیم.
دکتر رستمی گفت: امیدواریم این بازاچه گام مهم و اساسی در شروع و تداوم انجام امور خیرخواهانه در شهرستان باشد چرا که کمک به همنوع و مشارکت در این امور محدود به زمان و مکان خاصی نیست.
وی اذعان کرد: سعی می کنیم با جذب مشارکت بیشتر مردم و سازماندهی و مدیریت بهتر بتوانیم به نیازمندی های مردم در همه ی حوزه ها بخصوصی حوزه سلامت بهتر از پیش پاسخگو باشیم.
گفتنی ست اجرای نمایش عروسکی، اجرای پانتومیم، برگزاری مسابقه نقاشی بین کودکان، بازدید دانش آموزان مدارس مراغه، اهدای جوایز و عرضه ی محصولات سمن ها از فعالیت های این بازارچه بود.

• در يکشنبه 30 مهر 1396

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29

اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای دانشکده علوم پزشکی مراغه در لایحه بودجه سال بعد ۵۰ درصد افزایش یافت