تاریخ : شنبه 28 مرداد 1396

برگزاری مراسم تجلیل از برترین های حوزه بهداشت دانشکده

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مراسم تجلیل از برترین های حوزه بهداشت ، با حضور ریاست دانشکده در سالن اجتماعات ولایت ستاد دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید .
در این مراسم ، دکتر جنتی ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن قدردانی از تلاش های همکاران حوزه بهداشت ، اقدامات صورت گرفته در طرح تحول سلامت را بسیار بزرگ برشمرد .
 ایشان با اشاره به آمارها و شاخص های سلامت ، ارتقاء کیفیت خدمات را نیز جزء اولویت های برتر نام برد .
ایشان با اشاره به نکات ضعف موجود در برخی مراکز ، تدوین نمودار پیشرفت کار و ارتقاء شاخص های سلامت ویژه هر مرکز را به عنوان پیشنهادی مهم در جهت شناسایی به موقع نکات ضعف و کنترل شاخصها و خدمات سلامت هر مرکز بهداشتی مطرح کرد و نظارت یکپارچه و متحد گروههای کارشناس ستادی از مراکز را ثمربخش خواندند و پایش مستمر فرایندها را به عنوان عاملی مهم برشمرد .
در ابتدای این مراسم ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده ، به عنوان سخنران مراسم ، به تشریح اهداف برگزاری این مراسم پرداخت.
ایشان ضمن اشاره به موفقیتهای برخی برنامه های اجرایی در سطح دانشگاههای کشور ،اراده و  تلاش همکاران حوزه بهداشت  را به عنوان یکی از ارکان مهم پیشبرد اهداف سلامت دانست.
ایشان در ادامه افزود : جدیت  و تلاش و برنامه ریزی در ارتقاء شاخصها ی سلامت باید در تمامی سطوح انجام گردد و همه باهم گامی بلند در جهت ارتقاء شاخص ها و ارتقاء رتبه حوزه بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه برداریم .
ایشان ضمن قدردانی از کارکنان برتر حوزه بهداشت ، اکتفاء به این موقیعیت را کافی ندانسته و از تمامی کارکنان خواستند با جدیت بیشتر ، ارائه دهنده خدمات سلامت به مردم باشند .
سپس آقای قاسمی ، مدیرگروه گسترش شبکه معاونت بهداشتی ، گزارش کاملی از روند اجرای برنامه ها و ثبت خدمات در سامانه سیب ارائه نمودند .
 ایشان ضمن تشریح مراکز برتر و شاخص ها و آمارهای موجود ، نظارت دقیق بر عملکرد مراکز را در مستمر دانسته و پیگیری نکات ضعف ارائه و ثبت خدمات را مهم برشمردد .
 ایشان ضمن قدردانی از افراد و مراکز برتر، ایجاد حس رقابتی سالم و فضایی دوستانه و توام با تلاش و کوشش را در مراکز خواستار شد و خواستار تسریع در ارتقاء شاخصهای ضعیف و رفع نقاط ضعف شد.

در انتهای مراسم ، به رسم قدردانی از همکاران برتر با تقدیم لوح سپاس و هدیه ای قدردانی صورت گرفت .

• در شنبه 28 مرداد 1396

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه